- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cum merg inscrierile la MBA-uri: A trecut perioada cursurilor cumparate de firme-\”Foarte multi isi achita singuri taxele\”

20 Sep, 12:01 • cristina.mihai
Foarte multi din cei care se inscriu la MBA-uri pe plan local isi achita singuri cursurile spune Rodica radulescu, director business school in cadrul Codecs. Aceasta situatie este diferita fata de anii trecuti cand cursurile erau achizitionate preponderent de companii pentru angajati.
Cum merg inscrierile la MBA-uri: A trecut perioada cursurilor cumparate de firme-\Foarte multi isi achita singuri taxele\

„Cei care isi achita singuri cursurile sunt persoane foarte motivate sa investeasca in propria dezvoltare”, spune Radulescu, care nu a putut preciza, inca, care este evolutia numarul de persoane inscrise in programele de MBA oferite de companie.

„Inscrierile se finalizeaza la sfarsitul acestei luni, asa ca este inca prematur sa facem estimari. Interesul este insa ridicat”, mai spune Rodica Radulescu.

Codecs a demarat la inceputul lunii sesiunile de inscrieri pentru programele MBA si Certificat Profesional in Management (CPM) ale Open University Business School din Marea Britanie.