- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Deloitte a lansat un program de training in domeniul fiscal

06 Oct, 13:05 • cristina.mihai
Deloitte Tax a lansat Deloitte Tax Academy, un program de cursuri practice in domeniul fiscal pentru anagajatii companiilor. Deloitte a programat 5 sesiuni de training anul acesta si asteapta minim 100 de inscrieri. Numarul maxim de locuri per sesiune este de 25 de persoane.
Deloitte a lansat un program de training in domeniul fiscal

Sesiunile de cursuri practice vor fi axate pe legislatia TVA, impozite directe, preturi de transfer si servicii de asistenta fiscala privind angajatii transfrontalieri. Cursurile vor fi sustinute in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

„Acest proiect reprezinta rezultatul direct al studiului despre fiscalitatea romaneasca, realizat anul trecut. Companiile locale nu au la dispozitie prea multe optiuni atunci cand cauta un program de pregatire fiscala de calitate, de aceea am decis sa impartasim cunostintele noastre internationale si expertiza locala in aceste sesiuni, care vor invata practic participantii cum sa puna in aplicare legislatia romaneasca”,spune Pieter Wessel, partener in cadrul companiei si initiatorul acestui proiect.

Din studiul Deloitte a reiesit ca majoritatea directorilor financiari din companii considera ca legislatia legata de formele de impozitare este complicata.

Oficialii companiei nu au spus care sunt tarifele cursurilor, mentionand doar ca difera in functie de continut si durata.