- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Ensight Management Consulting: afaceri de aproape 3 mil. euro in 2007

17 Mar, 12:20 • sergiu.mihalcea
Ensight, compania romaneasca de consultanta in management, a realizat in 2007 o cifra de afaceri de circa 3 mil. euro, au declarat pentru DailyBusiness oficialii companiei.
Ensight Management Consulting: afaceri de aproape 3 mil. euro in 2007

„Cifra de afaceri realizata in 2007 a fost de aproximativ 3 milioane de euro, cu specificatia ca, daca anii anteriori am inregistrat cresteri uneori peste asteptari, in 2007 am pus accentul mai degraba pe calitatea serviciilor decat pe volum”, au explicat oficialii Ensight.

Pentru 2008, planurile companiei sunt legate de consolidarea serviciilor deja existente.

Echipa Ensight numara 50 de specialisti, din care ultimii 2 sositi, Roland Teufel si Harald Ditter, s-au alaturat companiei in februarie, ambii avand experienta de peste 15 ani in domeniul consultantei.

Oficialii companiei au explicat ca de la intrarea celor doi in echipa Ensight, compania si-a marit sfera de competente, putand sa acopere „intregul ciclu de transformare a unei companii”, de la strategia de afaceri, nivelul operational, finante si taxe, resurse umane, pana la implementarea de aplicatii si tehnologii IT.

Compania are un numar de circa 170 de de clienti, provenind din industrii ca serviciile financiare, utilitati, energie si petrol, media, sevicii profesionale, produse industriale, transport si distributie, si a derulat, de la infiintare, aproape 400 de proiecte.

In 2007 compania a derulat proiecte pentru Arta Grafica, Petrom, Vel Pitar sau Apa Nova.

Ensight ofera servicii de consultanta in management si are in portofoliu companii din industrii ca serviciile financiare, energie si utilitati, produse industriale sau de larg consum si servicii profesionale.