- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

ING Asigurari de Viata investeste 20.000 euro in \”Management Trainee 2008\”

25 Mar, 11:57 • sergiu.mihalcea
ING Asigurari de Viata a lansat a patra editie a programului de recrutare "Management Trainee", in care va investi circa 20.000 de euro, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii companiei.
ING Asigurari de Viata investeste  20.000 euro in \Management Trainee 2008\

„Investitia de 20.000 de euro va fi realizata in programe de training, in promovarea programului de management trainee, precum si in materiale promotionale si de PR”, au explicat oficialii companiei.

„Management Trainee” a inceput in 2005. De atunci, trei persoane s-au alaturat echipei ING Asigurari de Viata, in urma acestui program.

Procesul de selectie pentru a patra editie a „Management Trainee” va incepe la 1 iunie si va lua sfarsit la 1 august 2008, iar interviurile cu candidatii selectati se vor desfasura intre 1 si 30 iunie.

Procesul de evaluare va avea loc intre 30 iunie si 20 iulie, iar pe 1 august va fi desemnat castigatorul programului, urmand apoi inceperea programului de pregatire in calitate de angajat.

„Cel de-al treilea finalist, ales la editia din 2007 se afla inca in stagiul de pregatire, urmand ca in functie de performantele si competentele sale, dar si propriile optiuni, sa ocupe o anumita pozitie la ING Asigurari de Viata”, au mai precizat oficialii companiei.

Pregatirea consta in sase luni de practica, pe care candidatul le va petrece in diferite departamente in cadrul ING Asigurari de Viata, urmate de alte sase luni de perfectionare intr-un departament, selectat de candidat impreuna cu oficialii companieie, sub indrumarea profesionistilor din domeniu.

„Criteriile de selectie pentru pozitia de trainee management vor lua in considerare atat aptitudinile profesionale, cat si calitatile interumane ale candidatilor, printre care initiativa, inclinatia spre rezolvarea problemelor, entuziasmul si spiritul de echipa, precum si fluenta in limba engleza”, au mai spus oficialii companiei.

ING Asigurari de Viata face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza, care ofera servicii de asigurari, servicii bancare si de administrare a activelor unui numar de peste 75 milioane de clienti individuali, companii sau institutii, din 50 de tari.