- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

MTW Romania: Afaceri in crestere cu 25% in 2008 fata de anul precedent

22 Jan, 15:41 • sergiu.mihalcea
Compania de training MTW Romania a inregistrat in 2008 afaceri in crestere cu 25% fata de anul precedent si estimeaza pentru 2009 o crestere de 20%, a declarat pentru DailyBusiness.ro Viorel Apetrei, managing partner al companiei.
MTW Romania: Afaceri in crestere cu 25% in 2008 fata de anul precedent

Dintre pachetele de pregatire ale MTW, cele mai solicitate in 2008 au fost training-urile de vanzari si cele pentru cresterea abilitatilor de prezentare, dar si programele de training in management, leadership, negociere si management de proiect.

Pentru 2009, oficialii MTW previzioneaza – pe baza contractelor deja semnate – solicitari tot mai mari pentru sesiuni de pregatire in vanzari, in negociere si in cresterea abilitatilor de prezentare.

„In 2008 am avut la training-urile noastre aproximativ 1.500 de cursanti. Pentru 2009 ne dorim sa cistigam cit mai multi clienti noi, dar mai ales sa concretizam planuri de training care presupun o anumita ritmicitate si frecventa”, a explicat Apetrei.

„Am avut si avem programe mari, in care clientii contracteaza sesiuni de training planificate pentru un sezon intreg sau chiar pentru tot anul, dar si grupe open, cu participanti de la mai multe companii”, a adaugat acesta.

In opinia oficialilor MTW, cea mai importanta masura anti-criza este mentinerea unui standard de calitate de top.

„Clientii nu vor renunta la servicii care le aduc valoare, lucru care se vede in cazul nostru. Cele doua luni de la inceputul anului, de obicei mai slabe pentru mediul de business, au agenda plina la MTW Romania”, a spus Apetrei.

„O a doua masura pe timp de criza este contactarea unor programe finantate prin fonduri europene. De exemplu, din proiectele propuse la finalul anului trecut, avem deja doua programe aprobate, pe care le implementam in ianuarie si februarie cu doi dintre clientii nostri”, a precizat seful companiei.

MTW Romania este reprezentant al Media Training Worldwide, companie americana de training si consultanta cu sediul la New York si filiale in Canada, Quatar, Corea si India. MTW Romania ofera programe de training in limba romana, realizate cu know-how american si informatii locale.

In prezent, echipa companiei are 10 angajati permanent si 5 colaboratori pe proiecte punctuale. MTW Romania a lucrat cu clienti precum Oracle Romania, ABN Amro Bank, Banca Romaneasca, Ultrapro Ktech, Messer Group, Ager, Auto Cobalcescu.