- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

O firma din Romania cu capital irlandez face training in Dubai, unde a incheiat contracte de 150.000 euro in cateva luni

05 May, 15:50 • cristina.mihai
Firma de training Brainovate, infiintata in Romania de irlandezul Oliver Perkins, a inceput anul acesta extinderea la nivel global si a deschis in februarie primul birou, in Dubai, printr-o investitie initiala de cateva zeci de mii de euro, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Alina Banescu (foto), managing partner in cadrul companiei.
O firma din Romania cu capital irlandez face training in Dubai, unde a incheiat contracte de 150.000 euro in cateva luni

Contractele companiei din aceasta zona totalizeaza circa 150.000 euro. Banescu previzioneaza ca 25-30% din cifra de afaceri din acest an, estimata la 500.000 euro, sa fie acoperita de biroul din Dubai.

„Lucram in Emiratele Arabe Unite de anul trecut, iar in februarie am deschis si un birou in Dubai, alaturi de un partener local”, a mai spus Alina Banescu, adaugand ca acest birou are deja doi clienti cu care a incheiat parteneriate pe termen lung (2-3 ani).

„Sunt doua companii din Emiratele Arabe Unite, una din domeniul imobiliar si una din zona de aviatie”, a declarat Alina Banescu.

Ce anume cer firmele din Dubai? De la conferinte pentru agentii de vanzari, pana la programe de leadership si coaching.

Ce anume a determinat interesul companiei pentru aceasta piata? „Am primit un telefon de la un fost colaborator care acum este brand manager la o firma din Emirate si ne-a facut o propunere”, povesteste Alina Banescu.

Acum, compania are 3 angajati la biroul din Dubai, iar anul acesta, urmeaza sa isi deschida si un birou in Londra, tot cu un partener local.

„Avem deja 3 colaboratori in Londra, iar in urmatoarele 3 luni speram sa deschidem si biroul”, a spus Alina Banescu.

Birourile din Dubai si Londra sunt detinute in proportie de 50% de Oliver Perkins, restul actiunilor fiind detinute de cei 2 parteneri locali.

Brainovate ofera in principal servicii de coaching si leadership si activeaza in Romania de 3 ani. In 2009, cifra de afaceri a companiei a fost in jur de 400.000 euro.