- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Obiectivele Codecs pentru 2010: \”Sa nu scadem sub 2 mil. euro si sa revenim pe profit\”

31 May, 14:20 • cristina.mihai
Codecs se asteapta in continuare la un an greu pentru piata de training, insa reprezentantii firmei si-au propus sa ajunga din nou pe profit anul acesta, chiar daca afacerile vor continua sa scada.
Obiectivele Codecs pentru 2010: \Sa nu scadem sub 2 mil. euro si sa revenim pe profit\

Compania de training Codecs a supravietuit unui an 2009 extrem de dificil, in care veniturile aproape s-au injumatatit, la 2,6 mil. euro si a inregistrat o pierdere de peste 300.000 euro. Pentru 2010, obiectivul companiei este ca afacerile sa nu scada sub 2 mil. euro.

Codecs are din aprilie si un nou actionar majoritar, grupul de firme Tender.

Grupul de firme Tender, controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender (foto), a cumparat 51% din actiunile companiei Codecs, in cadrul unei tranzactii de 424.700 de euro.

Aceasta tranzactie, despre care DailyBusiness.ro a scris inca din luna aprilie, a fost anuntata oficial luni.

„Am convingerea ca aceasta tranzactie reprezinta inceputul unui parteneriat de lunga durata, care va constitui fundamentul dezvoltarii organizatiei noastre in perioada urmatoare”, a declarat Radu Dan Mihaescu, noul presedintele CA al Codecs.

El a fost numit miercuri in aceasta functie in cadrul AGA a companiei Codecs (Centre for Open Distance Education for a Civil Society).