- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Orientare profesionala pentru studenti, in cadrul unui proiect de 560.000 euro

08 Oct, 11:03 • cristina.mihai
Compania Mercury360 in parteneriat cu Inspectia Muncii Bucuresti si Fundatia ProWomen vor implementa in aceasta toamna a doua etapa a unui proiect care isi propune sa ofere consiliere profesionala studentilor romani. Valoarea totala a acestui proiect este de 560.000 euro.
Orientare profesionala pentru studenti, in cadrul unui proiect de 560.000 euro

Proiectul este co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.
Editia din aceasta toamna este a doua etapa a proiectului si va avea loc in orasele Constanta, Iasi, Craiova si Bucuresti.

„In aceasta toamna ne asteptam sa atingem un grup-tinta de peste 17.000 de studenti din toate cele 4 orase (Constanta, Iasi, Craiova si Bucuresti)in care vom derula caravana „Locul meu pe piata muncii”. Rezultatul pe care il asteptam este apropiat celui atins in prima etapa de desfasurare a proiectului (aprilie-iunie)”, spun oficialii Mercury360.

Demarat in decembrie 2009, proiectul „Locul meu pe piata muncii” a inregistrat in perioada 1 aprilie-31 mai un numar de peste 15.000 de studenti informati si consiliati in orientare profesionala, ego-marketing si legislatia muncii, in 5 orase vizitate (Pitesti, Bucuresti, Cluj, Brasov si Timisoara).

In acest timp, proiectul a fost reprezentat si in cadrul a 6 targuri de job-uri si 2 congrese studentesti din Bucuresti, Cluj si Iasi, unde peste 2.500 de studenti au beneficiat de consilierea specialistilor in orientare profesionala.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 14 luni, intre decembrie 2009 si ianuarie 2011.