- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Abonații Digi RCS RDS beneficiază de extraopțiune cu doar 5 lei/lună!

25 Sep, 13:08 • Stefan Simion
Veștile au fost deja primite! Cu doar 5 lei/lună abonații Digi RCS RDS își pot adăuga extra opțiunea meciurilor Ultra HD 4K, iar aceștia se pot bucura de meci așa cum nu au făcut-o niciodată.
Abonații Digi RCS RDS beneficiază de extraopțiune cu doar 5 lei/lună!

Digi RCS RDS este un operator servicii de telecomunicare care cuprinde o largă divizie media: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online. Totodată, este primul și unicul care oferă o extraopțiune 4K cu doar 5 lei/lună și și odată cu aceasta, oamenii se pot bucura de meciuri la cea mai înaltă calitate! Piața din România oferă astfel de beneficii în schimbul unor sume mult mai mari, însă divizia media Digi RCS RDS oferă beneficii cu doar 5 lei/lună pentru a putea viziona emisiuni sportive, precum: Formula 1, meciuri transmise Live, Roland Garros, iar lista poate continua dat fiind faptul că Digi RCS RDS respectă o gamă largă din ceea ce înseamnă domeniul sportiv.

Digi RCS RDS
Digi RCS RDS

Vezi și: https://www.dailybusiness.ro/stiri-interne/anuntul-momentului-pentru-romanii-credite-in-lei-bnr-anunta-ce-se-intampla-cu-robor-pe-25-septembrie-371461/

Ce trebuie să faci pentru a putea beneficia de această extraopțiune Digi RCS RDS?

Pașii nu sunt mulți la număr, ci doar unul singur. Abonații nu trebuie decât să contacteze Digi RCS RDS și să solicite abonamentului deja existent această extraopțiune de care solicitanții pot beneficia pe termen lung cu doar 5 lei/lună. Este bine cunoscut faptul că fiecare individ dorește să aibă cea mai bună calitate, însă fără bani mulți, iar Digi RCS RDS a venit cu soluția perfectă! Abonații se pot bucura la calitatea cea mai inaltă, îmbogățită cu cel mai bun contrast, dar și cea mai bună cromatică.

„Profită de ultimele zile de promoție pentru extraopțiunea 4K. Încearcă o lună GRATUIT!⚽Fotbal autentic în 4K! 🔥. Nu rata nicio fază crucială a meciului – activează extra-opțiunea 4K și fii martorul fiecărui dribling și a fiecărei lovituri, în detalii captivante, în calitate Ultra HD. Trăiește fotbalul așa cum nu l-ai mai văzut niciodată!”, aceasta fiind campania de promovare a celor de la Digi România.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult