Andreea Berecleanu a dezvăluit recent că părinții săi i-au oferit tot ce au avut mai bun, însă aveau lipsuri financiare. Vedeta și-a amintit cum arătau mesele în familie și a mărturisit că nu poate trece peste imaginea puiului de pe masă din care toți mâncau cu poftă. Prezentatoarea a mai dezvăluit că cel mai bun remediu de răceală era ceaiul de ceapă și coji de nucă.
Citește și: Câți bani face Ilinca Vandici din afacerea cu parfumuri. Proiectul vedetei se bucură de un mare succes
„Părinții noștri au trăit alte momente. Lor le era greu. Noi nu am simțit asta pentru că făceau într-un fel în care noi să ne simțim, dar îmi aduc aminte că, la un moment dat, mama punea un pui pe masă.
Și am luat oasele încă o dată și încă o dată, încă o dată. Își aduce aminte și mama de chestia asta. Eu nu eram o gurmandă, mâncam foarte puțin, dar ei se sacrificau. Era după 85 când devenise extrem de dur.
Când puiul se termina, mai făcea niște macaroane cu brânză. Țin minte cât de bune erau și cu zahăr caramelizat. Când eram răciți, ne obliga cu ceaiul acela de ceapă îngrozitor. Coji de nucă, nucă, dar nu avem încotro. Albastru de metil. Punem bananele în hârtie de ziar să se coacă, pentru că le primeam verzi”, a povestit Andreea Berecleanu, în cadrul podcastului Banc Show, moderat de Andrei Duban.