- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cât a ajuns să câștige o bonă în București. Primește mai mult decât un profesor pe lună

18 May, 09:30 • Cornel Ghimeșan
Un anunț de pe internet în care se caută o bonă, în zona Pipera din București, i-a atras instant pe mulți români, când au văzut despre ce salariu e vorba.
Cât a ajuns să câștige o bonă în București. Primește mai mult decât un profesor pe lună

Doi părinți caută bonă pentru copilul lor și oferă o sumă impresionantă de bani. Programul e de opt ore pe zi, salariul e de 1.100 – 1.200 de euro pe lună și se lucrează în zona Pipera. Responsabilitățile, însă, sunt cât se poate de mari. Bona ar trebui să aibă grijă de un băiețel de nouă luni.

Citește și Casa de pensii face anunțul lunii mai. Pensionarii trebuie să depună documentele pentru a primi cadoul de 2.500 de lei

Cât a ajuns să câștige o bonă în București

Bona ideală ar trebui să fie nefumătoare și să aibă carnet de conducere. De asemenea, ea trebuie să aibă grijă de micuț, să-i dea să mănânce, să iasă cu el la plimbare. Pe lângă atenția la copil și la tot ce are el nevoie, angajata ar trebui să se ocupe și de treburi casnice.

„Suntem în căutare de o bonă internă în București, în Pipera mai exact. Familia locuiește la casă . Au doi copii: un băiețel de nouă luni și o fetiță de trei ani și jumătate, care merge la grădiniță. Programul este prelungit, de 8 ore. Mămica are nevoie de bonă pentru băiețelul de nouă luni. Dacă se poate să aibă și permis de conducere, să fie nefumătoare. Salariul pornește de la 1.100-1.200 de euro pe lună. Salariul este net. Îl luați la sfârșitul lunii în mână, deci nu vorbim despre salarii brute. Tot ce are nevoie mămica este să se ocupe de băiețel. Să-i dea să mănânce, să iasă cu el la plimbare și în cazul în care mămica se ocupă de băiețel sau doarme copilul să o ajute cu menajul casei. Este vorba despre un menaj ușor. Mai vine o menajeră o dată pe săptămâna și face curățenie generală. Deci mămica are nevoie de bonă internă și să aspire casa cât copilul doarme”, se arată într-un anunț postat pe TikTok.

Citește și Suma ireală câștigată de o cameristă pe litoralul românesc! Salariul în 2024 este dureros de mic

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult