- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Categoria de români care primește 800 de lei de la primărie. Ce condiții trebuie să îndeplinească

24 May, 20:00 • Cornel Ghimeșan
Vești bune pentru unii români! Primăria Orașului Covasna oferă 800 de lei familiilor care anul acesta împlinesc cel puțin cinci decenii de căsnicie și sărbătoresc nunta de aur. Iată ce condiții trebuie să îndeplinească oamenii.
Categoria de români care primește 800 de lei de la primărie. Ce condiții trebuie să îndeplinească

Primăria oraşului Covasna oferă 800 de lei familiilor care anul acesta împlinesc cel puţin 50 de ani de căsnicie şi sărbătoresc nunta de aur.

Citește și Primăria Sfantu Gheorghe, interesata de achizitia obiectivelor turistice din Sugas-Bai

”Cuplurile de aur” vor fi sărbătorite în luna septembrie, când vor avea loc Zilele oraşului.

Românii ce vor să participe trebuie să se înscrie până pe 15 august

Românii care vor să participe la eveniment trebuie să se înscrie până pe data de 15 august.

Direcția de Asistență Socială demonstrează că susține valorile și sprijină echilibrul socio-economic al familiei prin măsuri punctuale financiare.

Locuitorii din Covasna trebuie să se informeze cu privire la acest eveniment.

„Astfel, se va acorda un stimulent financiar de 800 lei net/ familie şi un Certificat onorific pentru familiile care împlinesc 50, 60, 65, 70 de ani de căsătorie în anul 2024, cu domiciliul în oraşul Covasna, în cazul în care sunt îndeplinite următoarele condiţii: ambii soţi să aibă domiciliul în oraşul Covasna de cel puţin 25 de ani (…), familia să nu aibă datorii la bugetul local, să împlinească 50, 60, 65 sau 70 de ani de căsnicie neîntrerupţi în anul bugetar al acordării stimulentului financiar şi Certificatului onorific, iar ambii soţi să fie în viaţă la data depunerii cererii”, au anunţat, vineri, autorităţile locale pe pagina de Facebook.

Autoritățile intenționează să realizeze câte un material de prezentare pentru fiecare familie sărbătorită. Acestea au solicitat celor care doresc să aducă un număr de maximum 50 de fotografii de la căsătorie, botezuri, zile de naștere și alte evenimente importante pentru a ilustra povestea vieții lor, conform Ziare.com.

Citește și Investitie de 200.000 de euro pentru doua patinoare la Sf. Gheorghe

Doritorii pot găsi mai multe informații privind documentele necesare la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei orașului Covasna.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult