- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Coca-Cola dă lovitura pe piața din România cu o nouă băutură! „Licoarea” a făcut ravagii peste tot în Europa

26 Mar, 22:00 • Cornel Ghimeșan
Gigantul Coca-Cola se pregătește să lanseze pe piața din România o băututră nouă. Comapania se așteaptă ca această „licoare” să fie un real succes la noi în țară.
Coca-Cola dă lovitura pe piața din România cu o nouă băutură! „Licoarea” a făcut ravagii peste tot în Europa

În curând, o nouă băutură de la Coca-Cola va fi disponibilă în România. Brandul internațional, cunoscut pentru varietatea sa de sortimente, a decis să lanseze o idee nouă pentru a atrage clienții. Consumatorii din Statele Unite ale Americii și Canada au deja acces la noua aromă în magazine și mulți au lăudat-o pe diverse platforme de socializare.

Citește și: Vestea momentului pentru românii cu credite la IFN-uri. Pot cere plafonarea dobânzilor

Această nouă variantă, creată de gigantul Coca-Cola, este un amestec între Absolut Vodka și Sprite. Este pregătită pentru consum pentru cei care doresc să se distreze sau pur și simplu să se relaxeze cu o băutură la sfârșitul zilei. Această „invenție” este rezultatul colaborării dintre compania-mamă și Pernod Ricard. Inițial, a fost introdusă în Marea Britanie încă din luna februarie, iar începând din luna aprilie va fi disponibilă și în Spania, Olanda și Germania.

James Davies, Senior Director, Alcohol Ready to Drink la The Coca-Cola Company a comentat:

„Consumatorii noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem și este important să le oferim o gamă largă de băuturi care se potrivesc diferitelor gusturi și ocazii. Noua ofertă de Absolut Vodka & SPRITE este o combinație a gustului premium familiar al Absolut Vodka cu gustul emblematic și emblematic de lămâie-lime SPRITE, oferind consumatorilor noștri adulți o experiență de băutură răcoritoare și de încredere”

Debasree Dasgupta, VP Global Marketing, Absolut Vodka a spus, în acest context: continuă:

„Absolut și SPRITE este o fuziune dinamică a două mărci iconice, o colaborare care transcende granițele și îndeplinește dorințele în continuă evoluție ale consumatorilor de astăzi și noile ocazii de consum. Acest parteneriat unic nu este doar o băutură, este o sărbătoare a credinței lui Absolut că suntem cu toții născuți pentru a ne amesteca.”

Compania Coca-Cola a lansat două variante ale băuturii sale. Una dintre ele conține zahăr, în timp ce cealaltă este fără zahăr. Această băutură este disponibilă exclusiv în cutii de aluminiu de 0,25 litri și conține alcool. Colaborarea dintre Coca-Cola și Pernod Ricard a fost anunțată încă din luna octombrie a anului 2023 de către directorul general al companiei Pernod Ricard.

 „Vodka este unul dintre cele mai populare ingrediente de bază pentru băuturile alcoolice gata de băut, iar băuturile răcoritoare cu lămâie și lămâie-citru se numără printre cele mai populare băuturi amestecate în cocktailurile preamestecate”.

Totodată, reprezentanții Coca-Cola au comunicat că au în plan extinderea gamei de produse. Această veste survine într-un context în care în ultimii cinci ani, compania și-a crescut veniturile cu 14%.

Fără îndoială, colaborarea cu Pernod Ricard este o alegere inspirată, având în vedere că atât Absolut cât și Sprite sunt băuturi extrem de populare și căutate pe piață.

Citește și: Angajări în sistemul bugetar 2024. Ministerul Familiei scoate la concurs noi posturi. Iată lista

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult