- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Concediu 2024. Top cele mai căutate și apreciate plaje din Europa

09 Apr, 09:54 • Andrei Alina
Plajele cele mai naturale și prietenoase cu natura sunt în topul preferințelor oamenilor pentru concediul de vară din 2024.
Concediu 2024. Top cele mai căutate și apreciate plaje din Europa

Anul acesta turiștii vor altceva decât în anii trecuți, și anume să ajungă în locuri în care natura este respectată și unde se pot bucura de liniște pe plaje naturale. Pentru vacanțele de vară din acest an oamenii vor să evadeze cu adevărat în natură, departe de tehnologie și de viața modernă, arată TripAdvisor. Celebrul site de călătorii a publicat  topul plajelor care au primit titlul „Travelers’ Choice Awards Best of the Best”. Cele mai multe se găsesc în Europa.

 

Top cele mai căutate și apreciate plaje din Europa

Plaja Galissas (Syros, Grecia)

 este un golf adăpostit, cu ape limpezi și puțin adânci, ceea ce îl face un loc minunat pentru snorkeling. Ați putea petrece cu ușurință ziua relaxându-vă pe nisipul moale și admirând priveliștile superbe, dar dacă vreți altceva, sunt multe de făcut.

 

Plaja Myrtos (Kefalonia, Grecia) este înconjurată de munți. E un loc pitoresc, perfect pentru o zi liniștită de plajă. Apele de culoarea cobaltului sunt ideale pentru  snorkeling.

 

Plaja Nissi (Ayia Napa, Cipru) este considerată  cea mai frumoasă din întreaga țară. Fost sat de pescari, din 1974 locul a devenit, încet, încet, stațiune turistică.

Plaja Mellieha (Insula Malta, Malta) este o plajă excelentă pentru familiile cu copii. Apa calmă și limpede este perfectă pentru snorkeling sau sporturi nautice și există o mulțime de șezlonguri și umbrele dacă doriți doar să vă relaxați și să vă bucurați de soare, potrivit retetesivedete.ro.

 

Playa Blanca (Lanzarote, Spania) are nisip auriu și ape turcoaz, fiind locul perfect pentru o zi relaxantă, la soare, inclusiv când la noi e sezon rece.