- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Filmul ”Ramon”, cu Pavel Bartoș, venituri de 1.123.215 de lei într-un weekend

07 Feb, 17:49 • Dobran Viorel
Comedia „Ramon”, regizată de Jesús del Cerro, cu Pavel Bartoş şi Elvira Deatcu în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.
Filmul ”Ramon”, cu Pavel Bartoș, venituri de 1.123.215 de lei într-un weekend

Comedia ”Ramon”, cu Pavel Bartoș, e filmul momentului în România. Filmul a fost văzut în sălile de cinema 45.046 de spectatori şi a generat venituri de 1.123.215 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică şi mare pasiune este viticultura. Viaţa lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neaşteptată de împrejurări, întâlneşte cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgosteşte fulgerător. Decide să plece la Bucureşti să îşi găsească „marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viaţa într-un oraş mare nu este deloc uşoară. Totul se complică atunci când devine şi suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro. Ramon porneşte astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puţin aşa crede el) să recupereze tabloul şi să găsească fata visurilor sale.

Pavel Bartoş, despre Ramon: „Eu nu am niciun kind reminder”.

“Ne bucurăm că vom avea ocazia să vedem reacțiile oamenilor atunci când vor vedea filmul. Ne-am dorit să avem acest mini-turneu prin țară, înainte de lansarea Ramon în cinematografe, pentru că fiecare întâlnire cu publicul este extrem de importantă pentru noi. Vrem să vedem ce părere au, dacă le place sau cât de mult le place, să râdem împreună și să ne bucurăm de comedie. Așteptăm cu nerăbdare acese întâlniri și sperăm să fim într-un număr cât mai mare în fiecare oraș. În luna februarie, vom continua turneul în mai multe orașe din țară, printre care Iași, Bacău, Ploiești, Brașov, Constanța, Brăila, Galați, Focșani, Oradea, Satu Mare, Alba Iulia, Sibiu, Miercurea Ciuc și Arad”, a spus Pavel Bartoș.

În general, dar nu în România, e o chestiune universal valabilă. Tu, dacă încerci să faci nişte lucruri și să mulţumeşti pe toată lumea, ai să faci cele mai proaste lucruri de pe planetă. La un moment dat, pe cineva va deranja într-un anume fel. Acum, trăind în era internetului, a online-ului, lumea devine vocală şi îşi spune părerea. Foarte bine! Ţi-o asumi sau nu. O bagi în seamă sau nu. Eu cred că trebuie să îţi faci produsul cum crezi că îţi place ţie. Ei aşa şi l-au asumat.

La mine diferă. Eu nu am niciun kind reminder. La mine e un alt tip de comedie – e de personaj, de situaţie – dar la mine e o chestie de principiu, pentru că eu, fiind tatăl a trei fetiţe, am zis că orice voi face în viaţa mea şi copilul meu de 8 ani jumătate trebuie să vadă acel produs. Dacă în mine nu vede un model, în cine să vadă? În primul rând, modelele sunt părinții. Fie că lucrez în teatru, în film, în televiziune, în radio, vreau să se bucure de produsul pe care îl fac şi copilul meu de 8 ani jumătate. Este o chestie de asumare. Nu înseamnă că am ceva… Nu! Foarte bine!„, a mai psus Pavel Bartoş despre „Ramon”.

Întâmplare halucinantă în Cluj! Un vietnamez a fost filmat cum gătea mai mulți șobolani. Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului s-a sesizat

Animaţia „Năstruşnicul motan Maurice”, cu Emilia Clarke, Hugh Laurie, a debutat pe locul doi în clasament, după ce a fost văzută de 25.807 de spectatori şi a avut încasări de 552.335 de lei.

Blockbusterul „Avatar: Calea apei”, de James Cameron, a coborât pe trei, în al optulea weekend de la lansare, acumulând venituri de 529.622 de lei.

Filmul de acţiune „S.O.S.: Aterizare forţată”, cu Gerard Butler, a coborât până pe patru, în a doua săptămână de la lansare. Producţia a fost văzută de 14.468 de spectatori şi a avut încasări de 397.579 de lei.

Comedia ”Ramon”, cu Pavel Bartoș, e filmul momentului în România.
Comedia ”Ramon”, cu Pavel Bartoș, e filmul momentului în România.

Comedia „Taximetrişti”, în regia lui Bogdan Theodor Olteanu, a coborât pe cinci, după trei săptămâni de la premieră. Filmul a avut încasări de 311.245 de lei.

Un alt debut, „Cabana de la capătul lumii”, regizat de M. Night Shyamalan, cu Jonathan Groff, Dave Bautista, Rupert Grint, Ben Aldridge în rolurile principale, a intrat în top pe locul şase. Drama a strâns 10.772 de spectatori în săli şi a acumulat venituri de 276.642 de lei.

Codurile secrete pe care Netflix le-a ținut ascunse până în 2023. Vei avea acces la filme pe care nu le pot viziona toți abonații

Animaţia „Motanul încălţat: Ultima dorinţă”, ajunsă pe şapte, a adunat în cinematografe 8.512 de spectatori şi 198.576 de lei.

„Babylon”, de Damien Chazelle, cu Brad Pitt şi Margot Robbie, a coborât patru locuri, până pe opt, în al treilea weekend de la debut. Filmul a adus în săli 5.123 de spectatori şi a avut încasări de 163.120 de lei.

„Spiritele din Inisherin”, film nominalizat la premiile Oscar, în regia lui Martin McDonagh, cu Colin Farrell, Brendan Gleeson în rolurile principale, a debutat pe locul nouă în top. Filmul a strâns 144.859 de lei.

Comedia romantică „Romina, VTM” a coborât şase locuri, până pe zece, în al cincilea weekend de la lansare. 4.506 de spectatori au văzut filmul în cinema iar veniturile au fost de 111.902 lei.

Din distribuția „Ramon” fac parte: Pavel Bartoș, Smiley, Selly, Andreea Esca, Carmen Tănase, Ionuț Rusu, Elvira Deatcu, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Bogdan Farcaș, Bogdan Horga,  Doru Cătănescu, Ecaterina Lupu, Gabriela Iliescu, Iulian Postelnicu, Rodica Mandache, Teona Stavarachi și mulți alți actori de excepție.

Filmul este produs de Pavel Bartoș și Jesus del Cerro și regizat de Jesus del Cerro (Miami Bici, Vlad, Hawaii, Ho Ho Ho).

Producția Ramon este distribuită de Vertical Entertainment și poate fi vizionat în cinematografele din toată țara din 3 februarie 2023.