- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Preţul uriaş plătit de Andreea Esca pentru o saramură de caracatiţă cu mămăliguţă şi o supă de cocoş la restaurantul lui Dani Oţil

27 Jan, 13:20 • Andrei Alina
Andreea Esca a mers, recent, să mănânce la restaurantul lui Dani Oțil. A ales să mânânce o supă de cocoș cu găluște și o saramură de caracatiță cu mămăliguţă. Iar nota de plată nu a fost deloc mică.
Preţul uriaş plătit de Andreea Esca pentru o saramură de caracatiţă cu mămăliguţă şi o supă de cocoş la restaurantul lui Dani Oţil

Andreea Esca a mers, recent, la restaurantul lui Dani Oţil, unde a ales să mânânce de prânz. Vedeta Pro TV a ales o supă de cocoș de curte cu găluște, un preparat tradițional, dar reinterpretat, care a costat 30 de lei.

Citeşte şi: Tudor Chirilă s-a apucat de agroturism. Artistul și-a cumpărat casă în Porumbacu de Sus, lângă Andreea Esca: „Am făcut o investiție emoțională”

La felul doi, Andreea Esca a comandat o saramură de caracatiță cu mămăliguţă pentru care vedeta a plătit 110 lei, scrie Adevarul.ro.

După această experiență, vedeta Pro TV a făcut o postare pe Instagram, etichetându-l și pe Dani Oțil, vedeta Antena 1, cu următorul mesaj: „Super bun!”.

Dani Oțil deține un restaurant în nordul Bucureștiului, în parteneriat cu alt antreprenor. Nu de puţine ori, clienţii, între care şi vedete autohtone, l-au criticat pentru preţurile practicate, considerându-le destul de mari.

Citeşte şi: Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în complexul deținut de Andreea Esca în județul Sibiu. Prețul nu e pentru toate buzunarele

De exemplu, un ciolan de purceluș costă 92 de lei, un suc costă 16 lei, o bere la sticlă (330 ml) – 22 de lei, iar o bere la draught (350 ml) 20 de lei.

Dar iată că Andreea Esca a ţinut să se bucure de calitatea mâncărurilor comandate şi nu s-a uitat la banii plătiţi.

Urmărește Daily Business pe Google News