Singurul restaurant all you can eat din București. Meniul este diversificat, de la supe și ciorbe la diferite feluri principale garnituri și produse de post sau din carne, dar și numeroase deserturi, oferta fiind schimbată săptămânal.
Iată, de exemplu, din ce au putut alege clienții acestui restaurant în perioada 16 – 20 iunie:
Citește și: ANAF a făcut anunțul despre impozitarea veniturilor. Care sunt românii vizaţi și obligațiile fiscale
Restaurantul Manara Blue oferă experiența all you can eat la doar 39 de lei. Localul se află pe Splaiul Independenței 319, în incinta Sema Parc, în apropiere de stația de metrou Petrache Poenaru. Restaurantul este deschis de luni până vineri în intervalul 10:30 – 15:00.
În contextul în care românii merg tot mai rar să ia masa în oraș din cauza prețurilor uriașe, localurile de tip „all you can eat” pot deveni o alternativă favorabilă pentru multe persoane. Țara noastră se află pe locul trei în lume la creșterea cheltuielilor pentru mesele în oraș.
O simplă ieșire în oraș pentru a lua masa costă cu 30% mai mult față de anii trecuți, iar restaurantele, pizzeriile și cafenelele resimt din plin efectele.
În 2024, o familie din România a cheltuit în medie aproximativ 830 de euro la restaurante, adică circa 6,2 miliarde de euro la nivel național, o sumă de peste cinci ori mai mare față de acum 10 ani.
Citește și: Cum arată „fata cu vioara” la 50 de ani. Silvia Lăuneanu, fostă componentă a trupei De …
Și furnizorii de materii prime resimt scumpirile din meniu. Cea mai mare scumpire a survenit la carnea de vită. Anul trecut costa 85 de lei kilogramul, iar în prezent a ajuns la 178 de lei.
Potrivut unui studiu recent, din 80 de țări analizate, România are al treilea cel mai rapid avans din lume în ceea ce privește cheltuielile pentru mesele în oraș, după Turkmenistan și China, potrivit gandul.ro.