- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Salariul unui angajat de la Mega Image care aranjează marfa la raft. Iată care sunt atribuțiile lucrătorului comercial

22 Oct, 14:44 • Fundeanu Madalina
Te-ai întrebat vreodată cât câștigă un angajat al magazinului Mega Image? Dar care sunt atribuțiile pe care le are acesta? Iată răspunsul.
Salariul unui angajat de la Mega Image care aranjează marfa la raft. Iată care sunt atribuțiile lucrătorului comercial

Doar dintr-o simplă căutare pe platformele pentru joburi, se observă cu ușurință că piața este plină de oferte pentru locuri de muncă. Printre acestea se numără și cele la Mega Image, un mare și important retailer internațional care își desfășoară activitatea pe trei continente, după cum precizează Cancan.ro.

Cât de mult câștigă un angajat la Mega Image?

Iată ce salariu încasează lunar un angajat în acest magazin, care aranjează marfa la raft, și care sunt atribuțiile se regăsesc în fișa postului.

Un angajat care pune marfa pe raft în magazinele Mega Image are mai multe sarcini pe care trebuie să le îndeplinească. Pentru un astfel de loc de muncă, salariul net, lunar, este de aproximativ 2.100 de lei. La acesta se mai adaugă și bonurile de masă, în valoare de 400 de lei. Așadar, un angajat pe această poziție, în cadrul retailerului internațional, ar putea ajunge să câștige 2.500 de lei lunar. Un astfel de salariu poate fi încasat și de persoanele care nu au experiență în domeniu, acest aspect nefiind cerut de angajatori.

Pe lângă salariul lunar și tichetele de masă primite, un lucrător comercial mai poate dobândi bonusuri periodice. De asemenea, acesta poate primi și un card de reducere pentru produsele care sunt marcă proprie a magazinului. În timpul evenimentelor speciale se poate oferi suport financiar.

Mega Image
Mega Image

Te-ar putea interesa și: Ce prețuri sunt afișate la rafturile din Lidl, Mega Image sau Kaufland. Cât costă cele mai căutate legume în marile supermarketuri din țară

Care sunt atribuțiile pe care le are un angajat care aranjează marfa pe raft?

Un exemplu potrivit, care apare într-un anunț de angajare pentru poziția de lucrător comercial în cadrul retailerului comercial, un angajat în cadrul magazinului Mega Image are datoria de a aproviziona rafturile cu produse și, de asemenea, să verifice îndeaproape termenul de valabilitate. Produsele expirate trebuie să fie scoase de la raft de către acesta.

În plus, lucrătorul comercial trebuie să se asigure că prețurile afișate la raft sunt cele corecte, iar afișele care apar în magazin sunt cele corespunzătoare. Mai mult, persoana care va pune marfa pe raft în magazin se va ocupa și de scanarea produselor clienților, la casa de marcat, încasând contravaloarea acestora. De asemenea, tot pe lista atribuțiilor angajatului Mega Image se numără și datoria de a oferi informații și suport clienților care intră în magazin.

Vezi și alte știri: Mega Image rămâne un jucător principal în industria de retail alimentar. „Vom continua şi anul acesta să investim în extinderea reţelei”