- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Asociatia Brokerilor a lansat o platforma de cursuri online

26 Feb, 13:51 • Redactia DailyBusiness
Asociatia Brokerilor a lansat platforma e-learning pentru cursuri online, accesibile tuturor persoanelor interesate de investitii la bursa, indiferent de resedinta, a anuntat vineri organizatia.
Asociatia Brokerilor a lansat o platforma de cursuri online

Prima serie de patru astfel de cursuri este dedicata nivelului de initiere in tranzactiile bursiere. Acestea reprezinta prima treapta de calificare pentru oricine intentioneaza sa inceapa activitatea
de tranzactionare pe piata de capital, ca broker sau investitor.

Persoanele care participa la aceste cursuri vor dobandi cunostintele de baza necesare parcurgerii programelor de formare profesionala, puse la dispozitie de Asociatia Brokerilor, cum ar fi: cursurile de autorizare ca broker, autorizare consultant de investitii si autorizare controlor intern.

Persoanele care participa la toate cursurile online vor primi o reducere de 10% pentru fiecare din cursurile urmatoare ca nivel de pregatire.

Aceste cursuri sunt destinate unei game vaste de profesii, putand fi accesate de oricine ar vrea sa beneficieze de o intelegere a pietelor financiare, a participantilor si a produselor din pietele financiare si din piata de capital, precum si modul in care acestea interfereaza.

Cursantii pot proveni de la companiile implicate in urmatoarele domenii: bancar, asigurari, contabilitate, audit, consultanta, societati de IT si software, care asigura suportul tehnic pentru activitatea companiilor de brokeraj, presa financiara, universitati, case de avocatura dar pot fi si persoane independente, interesate de domeniul tranzactiilor bursiere.