- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Broker Cluj a inchis temporar agentia din Satu Mare si sucursala din Deva

28 Jan, 16:04 • Redactia DailyBusiness
Societatea de servicii de investitii financiare (SSIF) Broker Cluj a inchis temporar sucursala din Deva si agentia din Satu Mare, ca urmare a crizei financiare, a anuntat miercuri compania.
Broker Cluj a inchis temporar agentia din Satu Mare si sucursala din Deva

„Conducerea SSIF Broker SA, constienta de dimensiunea crizei financiare actuale, a hotarat optimizarea activitatii in plan teritorial”, se precizeaza in comunicatul companiei transmis miercuri Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

„Printre masurile luate in acest sens se inscrie si incetarea activitatii, in mod temporar, a sucursalei Deva si a agentiei Satu Mare”, se mai arata in comunicat.

In cazul sucursalei din Deva, decizia de inchidere a fost sustinuta si de grave deficiente a activitatii personalului acesteia, se mai arata in comunicatul Broker Cluj.

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti, al Asociatiei Nationale a Societatilor de Valori Mobiliare, actionar la Societatea Nationala de Compensare, Decontare si Depozitare pentru Valori Mobiliare, Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, Casa Romana de Compensare.

Capitalul social subscris si integral varsat al Broker Cluj este in prezent de 144,7 milioane lei, iar valoarea de piata a companiei se ridica la 27,6 milioane lei (6,52 milioane euro), la o valoare de tranzactionare de 0,955 lei/actiune, stabilita in sedinta de marti.