- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Catalin Chelu ii ia locul lui Sorin Turtoescu in conducerea SIF Moldova

16 Jul, 18:24 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Catalin Constantin Chelu (foto) a fost ales in functiile de presedinte al Consiliului de Administratie si de director general al SIF Moldova, ca urmare a demisiei lui Sorin Mihail Turtoescu, a informat miercuri societatea de investitii financiare.
Catalin Chelu ii ia locul lui Sorin Turtoescu in conducerea SIF Moldova

„Consiliul de Administratie al SIF Moldova informeaza despre demisia lui Sorin Mihail Turtoescu din functia de presedinte al Consiliului de Administratie si de director general al societatii, din motive de sanatate”, au precizat reprezentantii SIF Moldova.

Sorin Mihail Turtoescu va ramane administrator al SIF Moldova si va avea si functia de consilier al Comitetului de Directie, potrivit anuntului societatii, remis miercuri Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Catalin Constantin Chelu a fost ales in conducerea SIF Moldova in sedinta Consiliului de Administratie din 16 iulie.

Conducerea efectiva a SIF Moldova SA este asigurata de Comitetul de Directie, a carei componenta actuala este directorul general – Catalin Constantin Chelu, directorul general adjunct – Costel Ceocea si directorul in Comitetul de Directie – Alexandru Matei.

Catalin Constantin Chelu este actionar la mai multe societati comerciale deschise: Celule Electrice SA Bailesti, Favil SA RM.Valcea, Vulturul Comarnic SA, Cit SA Tecuci, Mecanica Rotes SA Targoviste, Vitimas SA Tecuci, Spit Bucovina SA Suceava, UPSS SA Botosani, Portelanul SA Dorohoi, Galgros SA Galati si Minexfor SA Deva.