- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

KD Capital Management a lansat un site pentru tranzactii online pe bursa

15 Jul, 13:26 • Redactia DailyBusiness
Societatea de servicii de investitii financiare KD Capital Management a lansat un serviciu online pe care clientii companiei si potentialii investitori vor putea gasi informatii financiare necesare luarii deciziilor de investitie si pot efectua tranzactii online, au anuntat marti oficialii companiei.
KD Capital Management a lansat un site pentru tranzactii online pe bursa

„Cu ajutorul site-ului se pot efectua tranzactii de vanzare si cumparare de actiuni pe bursa”, a spus pentru DailyBusiness.ro Rares Sofariu, director de dezvoltare si cercetare la KD Capital Management.

„Avand in vedere situatia actuala a pietei, estimam o crestere de 70%-80% a tranzactiilor pe segmentul de clienti de brokeraj, ca urmare a lansarii site-ului. Valoarea cresterii depinde, insa, de modul in care va evolua piata per ansamblu”, a adaugat Sofariu.

Site-ul cuprinde si informatii despre legislatie, companii listate, anunturi privind adunarile generale si comunicatele BVB.

In prezent, peste 50% din veniturile companiei sunt generate de conturile de brokeraj.

Reprezentantii KD Capital Management au declarat ca intreaga echipa s-a implicat in dezvoltarea platformei, insa nu au putut preciza valoarea investitie de care a fost nevoie pentru crearea sa.

SSIF KD Capital Management face parte din Grupul KD, prezent in 11 tari din Europa. Valoarea activelor administrate a fost anul trecut de aproximativ 1 miliard de euro.

In Romania Grupul KD este reprezentat de patru companii: SSIF KD Capital Management, KD Life, SAI KD Investments si KD Fond de Pensii.