- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Tradeville lanseaza tranzactiile bursiere prin iPhone

19 Oct, 14:41 • razvan.codorean
Compania de servicii financiare Tradeville a lansat prima aplicatie pentru iPhone din Romania, care ofera investitorilor posibilitatea de a tranzactiona actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Sibex, Bursa din Sofia si cea din Viena, precum si instrumente derivate de pe piata romaneasca.
Tradeville lanseaza tranzactiile bursiere prin iPhone

Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de companie, aplicatia ofera investitorilor o modalitate usoara si la indemana de a urmari in timp real situatia actiunilor si instrumentelor derivate detinute in portofoliu, evolutia fiecarui simbol din momentul achizitiei si a situatiei sumelor de bani disponibile pentu investitii.

Aplicatia Tradeville este dimensionata special pentru a oferi cele mai importante facilitati ale platformei Startrade 2.0.

Tranzactionarea se face in mod securizat pe baza autentificarii clientului prin introducerea aceleiasi parole utilizate pentru platforma web.

„Crearea versiunii pentru iPhone a platformei de tranzactionare Startrade 2.0 reprezinta o continuare eforturilor noastre de a face piata de capital mai accesibila investitorilor. Tehnologia castiga pe zi ce trece un rol din ce in ce mai important in pietele financiare, iar pentru o companie este esential sa ofere servicii de calitate si in ritm cu viteza dezvoltarilor.”, a declarat Mihaela Biciu, director general Tradeville.

Pentru a accesa aplicatia Tradeville, utilizatorii iPhone o pot descarca gratuit de pe site-ul iTunes, accesand acest link

Aplicatia este utila si celor care nu au cont de tranzactionare dar doresc sa ramana la curent cu stirile despre companiile listate la BVB si cotatiile acestora, cu mentiunea ca datele sunt intarziate cu 15 minute.