- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BCR plătește sumele de bani aferente cuponului 1 începând de azi. Depozitarul Central a făcut anunțul

14 Oct, 08:55 • Gabriela Andreescu
Depozitarul Central a anunțat că va distribui, începând de vineri, sumele de bani aferente cuponului 1 pentru obligaţiunile emise de Banca Comercială Română. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 25000 lei.
BCR plătește sumele de bani aferente cuponului 1 începând de azi. Depozitarul Central a făcut anunțul

Obligatarii BCR au motive de bucurie. Depozitarul Central va distribui, începând cu data de 14 octombrie, banii aferenți cuponului 1 pentru obligațiunile emise de instituția bancară. Dobânda pentru o singură obligațiune este de 25000 de lei.

Conform unui comunicat remis Agerpres, obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 29 septembrie 2022.

Obligatarii care sunt clienţi ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa sumele de bani prin intermediul acestuia, mai informează instituția centralizatoare de pe piața de capital.

BCR oferă o dobândă de 25000 lei pentru fiecare obligațiune, a anunțat Depozitarul Central
BCR oferă o dobândă de 25000 lei pentru fiecare obligațiune, a anunțat Depozitarul Central

Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de aceştia.

Te-ar putea interesa și: România, îngropată în datorii. Ministerul Finanțelor a împrumutat astăzi încă 300 milioane de lei de la bănci

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare-decontare şi registru.

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult