- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BRD a lansat un pachet de servicii pentru vacanta

18 Jul, 17:14 • adrian.mihaltianu
BRD ofera pana la 15 septembrie un pachet de produse si servicii de sezon, conceput special pentru a oferi clientilor o mai buna flexibilitate de gestiune a conturilor bancare in perioada de vacanta.
BRD a lansat un pachet de servicii pentru vacanta

Noul „Pachet de vara” include un cont curent cu card MasterCard atasat, asigurare de calatorie gratuita pentru protectie pe toata durata voiajului, asigurare Confort pentru card, in caz de pierdere sau furt, precum si servicii de banca la distanta gratuite (internet, telefon, SMS banking).

Astfel, clientul isi poate verifica oricand situatia conturilor si poate efectua plati in orice moment. Optional, pentru cheltuieli neprevazute de vacanta sau mai multe cumparaturi, clientul poate avea acces la un descoperit de cont cu dobanda promotionala.

Pachetul, disponibil la pretul de numai 4 lei sau 1 euro pe luna, cuprinde operatiuni curente gratuite, precum si posibilitatea de a personaliza cardul cu fotografia preferata.

BRD – Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Banca a obtinut anul trecut un profit net de 465 milioane lei (109,7 milioane euro), in scadere cu 7% fata de anul 2010. Totalul activelor bancii se ridica, la sfarsitul anului 2011, la 48,027 miliarde lei (11,12 miliarde euro).

La finele anului trecut, reteaua bancii numara 937 de unitati, cu un personal de 8.245 de persoane.