Investitiile au constat in modernizarea si retehnologizarea fabricii. Aceasta are o capacitate de productie zilnica de 60 de tone de preparate si 30 de tone de conserve.
„Tehnologia este conform cerintelor UE, productia fiind agreata si pentru export, ceea ce deosebeste Salconserv de jucatorii zonali ai pietei de profil”, au precizat reprezentantii companiei.
Ei au mentionat ca o mare parte din materia prima provine din abatorul propriu echipat conform cerintelor europene.
Gama Salconserv cuprinde diverse sortimente de produse traditionale fara aditivi alimentari din carne de porc, vita si pui, produse dupa aceleasi retete care au consacrat marca medieseana inca din anul 1895, anul infiintarii fabricii.
Produsele se adreseaza tuturor segmentelor de piata, urmarindu-se ca pe viitor sa se puna accent pe cele din categoria medium si premium.
Politica de distributie a produselor are la baza o dezvoltare concentrica, urmarind o extindere graduala atat a cotei de piata cat si a acoperirii geografice. De asemenea, strategia de dezvoltare viitoare vizeaza ca Salconserv sa devina unul din jucatorii importanti pe piata regionala a preparatelor din carne si conserve.