- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Carpatica a lansat un credit pentru modernizarea locuintei, de pana la 300.000 euro

19 Jul, 12:05 • adrian.mihaltianu
Banca Comerciala Carpatica (BCC) a adaugat in portofoliul de produse un credit cu ipoteca pentru modernizarea locuintei. Suma maxima ce se poate acorda este pana la 300.000 euro (echivalent lei) pe o perioada extinsa, de pana la 30 ani.
Carpatica a lansat un credit pentru modernizarea locuintei, de pana la 300.000 euro

Dobanda este calculate in functie de indicele Robor la 6 luni (rata medie a dobanzii pentru creditele in lei acordate pe piata interbancara) plus o marja de 4,28%.

Creditul pentru modernizare cu ipoteca este destinat oricaror lucrari de modernizare, chiar si pentru acelea ca re nu necesita obligatoriu o autorizatie de constructie: gresie, faianta, parchet, zugraveli si vopsitorii interioare/exterioare, repararea de garduri, acoperisuri sau terase, repararea si/sau inlocuirea tamplariei si orice alte lucrari de acest tip.

Creditul se acorda in lei sau in euro. Avansul, care se poate plati in mai multe transe, este in functie de moneda creditului, fiind situat intre 15% si 25%.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc. Banca a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999.