- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Casa de avocatura NNDKP pierde trei parteneri

10 Jul, 14:23 • Redactia DailyBusiness
Cristina Filip, Francisc Peli si Carmen Peli, parteneri ai liderului pietei de avocatura din Romania, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), au decis sa plece din cadrul acestei firme si sa-si continue activitatea pe cont propriu, a informat joi compania.
Casa de avocatura NNDKP pierde trei parteneri

Ca urmare a plecarii celor trei parteneri, structura de conducere pentru doua dintre cele zece arii de practica ale companiei se va modifica din 15 august.

„Echipa NNDKP pierde trei colegi cu o experienta importanta, dar suntem convinsi ca ramane cu trei prieteni apropiati. Este optiunea lor si o respectam”, a declarat Ion Nestor, partener coordonator al NNDKP.

Francisc Peli, unul dintre partenerii care au decis sa plece, a spus ca in continuare isi propun sa construiasca o firma cu un concept si de o marime diferite de NNDKP.

Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) este liderul pietei de profil din Romania, cu o cifra de afaceri de 12,62 milioane euro in 2007.

Firma are o echipa de peste 100 de avocati, 75 de angajati, birouri la Bucuresti, Timisoara si Brasov si ofera servicii de avocatura complete companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.