- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Credit Agricole a finalizat rebranding-ul sucursalelor

18 Jul, 12:42 • adrian.mihaltianu
Credit Agricole (fosta Emporiki Bank), membra a grupului francez cu acelasi nume, a finalizarea procesului de rebranding pentru intreaga retea de sucursale, au anuntat reprezentantii bancii.
Credit Agricole a finalizat rebranding-ul sucursalelor

Banca are in prezent 29 de unitati la nivel national, dintre care 14 sunt in Bucuresti.

Finalizarea procesului de rebranding, prin adoptarea numelui comercial si a siglei Credit Agricole, a avut loc la numai doua saptamani dupa ce Banca Nationala a Romaniei  (BNR) [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/bnr-a-aprobat-emporiki-bank-romania-devine-credit-agricole-din-august-78052/]a aprobat transferul de actiuni[/url] de la Emporiki Bank Grecia catre Credit Agricole S.A. si la doar o luna de la [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/emporiki-bank-romania-devine-credit-agricole-77529/]anuntul de semnare a acordului[/url] intre cele doua banci

Astfel, schimbarea s-a finalizat in apropierea zilei Frantei (14 iulie).

Numele oficial al bancii va fi schimbat in [b]Credit Agricole Bank Romania[/b] pana la sfarsitul lunii august, dupa ce vor fi indeplinite toate formalitatile legale necesare.

Credit Agricole Group, lider de piata in Franta, este una dintre cele mai mari banci din Europa, adresandu-se tuturor categoriilor de clienti. Banca sprijina proiectele clientilor sai atat in segmentul de retail, cat si in cel corporate si IMM. Grupul are 54 de milioane de clienti si 160.000 de angajati.