- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Credit Europe Bank a majorat dobanzile la depozite cu pana la 1 p.p.

06 Mar, 11:43 • adrian.mihaltianu
Credit Europe Bank a majorat, incepand cu 1 martie, dobanzile pentru depozite in lei si euro cu pana la 1 punct procentual, informeaza banca.
Credit Europe Bank a majorat dobanzile la depozite cu pana la 1 p.p.

Astfel, cea mai mare crestere se inregistreaza la dobanda acordata pentru depozitele in lei constituite pe 12 luni, aceasta fiind de 9% pe an.

In cazul depozitelor constituite pe termen de o luna, dobanda creste cu 0,25 p.p., devenind astfel 7,5% pe an. Pentru depozitele constituite pe termen de 3 luni, dobanda creste cu 0,5 puncte procentuale, ajungand la 8% pe an.

Dobanda pentru depozitele constituite pe termen de 6 luni s-a majorat cu 0,75 p.p., pana la 8,5% pe an.

Si dobanzile pentru depozitele constituite in euro au suferit modificari. Astfel, dobanda la depozitele constituite pe termen de o luna a urcat la 4,5%, de la 4,25% pe an. In cazul depozitelor la 3 luni, dobanda s-a majorat cu 0,25 p.p., ajungand la 4,75% pe an. Pentru depozitele la 6 si la 9 luni, dobanda devine 5% de la 4,75%.

Suma minima de constituire a depozitelor este de 300 lei sau 100 euro.

Credit pentru IMM-uri de pana la 35% din cifra de afaceri

Pe de alta parte, Credit Europe Bank Romania a lansat un produs de finantare a activitatii firmelor mici si mijlocii (IMM), valabil si pentru refinantarea altor credite. Suma maxima finantata prin acest instrument este de pana la 35% din cifra de afaceri a firmei.

„Total IMM” este un credit pentru nevoi nenominalizate dedicat firmelor mici si mijlocii, care pot beneficia de o perioada de finantare de pana la 60 de luni, cu posibilitatea de a rambursa imprumutul in rate lunare egale.

Pentru sume de pana la 350.000 lei, banca nu solicita documente justificative, iar in cazul creditelor de pana la 100.000 lei, clientii cu performante financiare bune pot obtine imprumutul fara garantii materiale.

Beneficiarii eligibili pentru un astfel de credit sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniu de cel putin un an si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati.

Credit Europe Bank Romania, membra a grupului FIBA, are peste 400.000 clienti persoane fizice si societati comerciale pe care ii deserveste printr-o retea de peste 100 de sucursale, agentii si puncte de lucru.