- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Delaco a pus in functiune un nou depozit, printr-o investitie de 2 mil. euro

26 Mar, 11:34 • adrian.mihaltianu
Producatorul de lactate Delaco a pus in functiune la Codlea, in apropiere de Brasov, un nou depozit in care a investit pana acum peste 2 milioane de euro, informeaza compania.
Delaco a pus in functiune un nou depozit, printr-o investitie de 2 mil. euro

Acesta este al doilea depozit de stoc al companiei, dupa cel finalizat la sfarsitul anului 2006.

Suprafata noului depozit este de 3.000 metri patrati, inclusiv zone de comisionare marfa. In acest spatiu lucreaza 40 de oameni, in ture, astfel incat centrul logisitc este deschis atat ziua, cat si noaptea. Capacitatea depozitului este de 4.000 de paleti.

„Investitia in utilitati a fost de 200.000 euro, care vor asigura si dezvoltarile ulterioare, intrucat datorita ritmului de crestere vom extinde acest depozit”, a declarat Tudor Comaniciu, general manager Delaco.

Infiintata in 1996, compania Delaco era specializata in productia de lactate proaspete. Incepand cu anul 2000, societatea s-a concentrat pe distributia de branzeturi si alte produse lactate importate din Germania, Austria, Franta, Olanda sau produse in Romania. Din 2007, este distribuitor unic al producatorilor germani Zott si Bergader.

Delaco este prezent in toate retelele nationale si internationale de retail, dar si in magazinele din comertul traditional. Are peste 1.500 clienti directi, lucrand si cu distribuitori locali, prin intermediul carora produsele companiei ajung la alti peste 3.000 de clienti.

Compania Delaco a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 40 milioane de euro, avand peste 360 de angajati.