- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Evreul miliardar George Soros, acuzat ca a i-a \”vandut\” pe evrei nazistilor si ca urmatoarea tinta este prabusirea SUA

15 Nov, 14:17 • Redactia DailyBusiness
Glenn Beck, un cunoscut realizator de emisiuni TV si radio din Statele Unite, l-a prezentat pe miliardarul George Soros ca fiind "un papusar", care in mod deliberat incerca sa submineze economia Statelor Unite in incercarea de a provoca o revolutie si de a prelua controlul asupra tarii. Beck a mers si mai departe si l-a acuzat pe "evreul ungur" Soros ca a colaborat cu nazistii in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, scrie presa internationala.
Evreul miliardar George Soros, acuzat ca a i-a \vandut\ pe evrei nazistilor si ca urmatoarea tinta este prabusirea SUA

In cadrul emisiunii pe care o realizeaza la Fox News, televiziune care face parte din News Corporation, companie controlata de Rupert Murdoch, Beck il descrie pe Soros ca fiind „un papusar” care este „celebru pentru distrugerea altor economii si regimuri politice din intreaga lume” si a carui „urmatoare tinta” este Statele Unite.

Beck sustine, de asemenea, ca adolescent fiind, in Ungaria ocupata de nazisti, Soros a colaborat cu nazistii.

„Copilaria sa este socanta. A crescut in Europa nazista, iar la 14 ani a trebuit sa ajute guvernul sa confiste pamanturile vecinilor si prietenilor sai evrei care erau trimisi la camerele de gazare”, spune Beck in debutul emisiunii sale.

Emisiunea in care Glenn Beck prezinta biografia lui Soros si dezvaluie care sunt intentiile sale in SUA

[dbvideo=514]

Mai mult decat atat, in cadrul unei alte emisiuni de la Fox News, unde s-a aflat ca invitat, Beck l-a numit pe Soros „criminal de razboi economic”, dupa ce in propria emisiune l-a acuzat ca este vinovat de actuala criza economica.

„Ceea ce se intampla si ceea ce urmeaza, de la inflatia din magazinele alimentare pana la pompele de benzina, organizatii in strada, totul este un spectacol cu papusi. Iar spectacolul este orchestrat de George Soros”, a declarat Beck.

Acesta a continuat spunand ca Soros a darmat patru regimuri diferite, in patru tari diferite. „Bineinteles ca prabusit si monedele. Este considerat un criminal de razboi economic in unele parti ale lumii”.

Ca sponsor important al politicienilor democrati si cauzelor liberale, Soros este tinta preferata a adversarilor conservatori.

Beck este o persoana foarte influenta, programele sale inregistrand audiente record. El este, de asemenea, si om de afaceri. Anul trecut, revista Forbes estima ca Beck are castiguri anuale de 35 de milioane de dolari.

Realizatorul american este o persoana destul de controversata in conditiile in care a fost alcoolic si consumator de droguri, mai noteaza Herald Scotland. A avut tentative de sinucidere ca urmare a pierderii mamei sale intr-un accident.

Beck este recunoscut si pentru comentariile sale politice. El a descris agenda politica a lui Obama ca o modalitate de a „solutiona socoteli mai vechi de natura rasiala” si de a plati „despagubiri” descendentilor de sclavi.