- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Libra Internet Bank a lansat un depozit online cu dobanda fixa

17 Jul, 16:38 • adrian.mihaltianu
Libra Internet Bank a lansat, in aceasta luna, un nou tip de depozit in lei, care poate fi constituit online, prin intermediul serviciului Internet banking, au anuntat marti oficialii bancii.
Libra Internet Bank a lansat un depozit online cu dobanda fixa

estinat persoanelor fizice si profesiilor liberale, e-Depozit 7 se distinge totodata prin termenul atipic, de 7 luni, si prin dobanda speciala de 7% pe an, care este fixa, cu plata la scadenta depozitului.

„Am lansat produsul de economisire in lei e-Depozit 7, in spiritul orientarii Libra Internet Bank catre servicii bancare oferite clientilor care prefera mediul virtual si noile tehnologii. In mod specific, pentru acest depozit, acordam clientilor o dobanda speciala de 7% pe an, superioara celor standard, deoarece le cedam economiile pe care le facem operand pe Internet.”, a declarat Emilian Bituleanu, presedintele Libra Internet Bank.

Dobanzile standard oferite de Libra Internet Bank la depozitele in lei ale persoanelor fizice si juridice sunt: la 1 luna: 5.00% p.a.; la 3 luni: 5.25% p.a.; la 6 luni: 5.50% p.a.; la 9 luni: 5.75% p.a.; la 12 luni 6.00% p.a.

Depozitul in lei pe 7 luni se poate constitui prin serviciul Internet Banking, produsul nefiind disponibil in sucursalele bancii.