In 2009, un proiect asemanator a condus la reamenajarea altor 8 unitati: Sibiu, Pitesti, Constanta 2, Targu Mures, Oradea, Arad, Brasov 2 si Timisoara 2.
In urma procesului de remodelare, suprafata de expunere a produselor alimentare creste pana la 60%, in timp ce produselor nealimentare le va reveni diferenta de 40%.
In cadrul raioanelor care gazduiesc produsele alimentare, va creste suprafata alocata alimentelor de baza (faina, zahar, ulei), bauturilor racoritoare, berii, spirtoaselor, detergentilor, produselor cosmetice si de unica folosinta. De asemenea, raioanele modernizate vor fi rearanjate tinandu-se cont de criteriile de expunere ale produselor la raft, pentru o mai buna vizibilitate si pentru usurarea deciziei de cumparare.
Totodata, pentru raioanele care gazduiesc produsele nealimentare, a fost gandit si implementat un nou concept de expunere, care a presupus modificarea arhitecturii interioare, prin repozitionarea raioanelor si acordarea de spatiu suplimentar unor raioane cu articole de menaj, articole de sezon, raionul de birotica.