- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Producătorii UNTOLD organizează în martie un nou eveniment de excepție. Iată unde va avea loc

03 Nov, 14:25 • Bumbeneci Diana
Massif Winter va fi organizat în 2023, în Poiana Brașov. Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea sunt cei care vor da viață acestui eveniment unic în Europa Centrală și de Est.
Producătorii UNTOLD organizează în martie un nou eveniment de excepție. Iată unde va avea loc

Producătorii festivalurilor Untold și Neversea vor organiza în martie 2023 prima ediție a festivalului Massif Winter, în Poiana Brașov. Marele eveniment ar fi trebuit să aibă loc în 2022, însă a fost amânat din cauza pandemiei, anunță Profit.

Massif Winter va fi organizat de producătorii UNTOLD

Prima ediție a festivalului Massif Winter va fi organizată în perioada 3-5 martie 2023. Potrivit organizatorilor, este cel mai mare astfel de proiect din Europa Centrală și de Est organizat în perioadă de iarnă. Festivalul va avea două scene principale, una de zi și una de noapte, amplasate pe platoul pârtiei Bradul. Vor mai fi amplasate și alte două scene-concept, pentru pasionații de genuri muzicale diverse.

Ai mai putea citi: Lovitură pentru români. Pâinea se va scumpi din nou. Producătorii din domeniul panificației anunță ce se va întâmpla lunile viitoare

Producătorii UNTOLD organizează în martie un nou eveniment de excepție. Iată unde va avea loc
Producătorii UNTOLD organizează în martie un nou eveniment de excepție. Iată unde va avea loc

În afară de muzică, alte elemente de atracție vor fi date de zonele de activități, pe timp de zi și pe timp de noapte. Cele mai multe dintre aceste activități vor avea legătură cu sporturile de iarnă. Organizatorii estimează un public de 15.000 de participanți în fiecare zi a festivalului. Aceștia nu au precizat numele artiștilor care vor fi prezenți la festival, însă confirmă că vor avea loc mari surprize.

„Este un eveniment care a stârnit foarte mult interes încă de când am anunțat parteneriatul, în urmă cu un an. Este un festival mare, de care Brașovul are nevoie, este parte din ambiția brașovenilor de a fi relevanți și pe harta culturală printr-o ofertă largă de evenimente. (…) Este un eveniment care nu aduce doar un plus pe zona de muzică, ci și un plus de marketing pentru publicul tânăr, pentru publicul activ, care va găsi în Poiana Brașov tot mai multe atracții”, a declarat primarul orașului Brașov, Allen Coliban, într-o conferință de presă organizată alături de organizatorii festivalului.

Oficialul a mai explicat în declarațiile sale că Primăria Brașov nu contribuie financiar la festival și că municipalitatea solicită un ”raport de sustenabilitate” la finalul festivalului. Începând din 10 noiembrie se vor pune în vânzare primele abonamente. Conform organizatorilor, investiția în prima ediție a festivalului va fi de aproximativ 4 milioane de euro.

„Va fi cel mai bun preț pe care îl vom avea pentru acest proiect, 79 de euro plus taxe”, au menționat organizatorii.

Mai poți citi și: O nouă înșelătorie gravă pentru români. „Loc de muncă bine plătit în compania noastră, primiți 500 euro/zi”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult