- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Provident Financial a deschis a saptea sucursala, la Bacau

06 Mar, 13:38 • adrian.mihaltianu
Compania de credite de consum Provident Financial Romania a inaugurat joi sucursala sa din municipiul Bacau, a saptea din retea, la nivel de tara.
Provident Financial a deschis a saptea sucursala, la Bacau

Celelalte sucursale ale Provident Financial se afla in Bucuresti (doua unitati), Galati, Brasov, Pitesti si Constanta.

„Am lansat operatiunile in Bacau in noiembrie 2007. in acest oras avem aproape 400 de clienti”, a declarat Stephen Rice, directorul general al companiei.

„In prezent, avem circa 30 de angajati si reprezentanti in Bacau si ne asteptam ca acest numar sa depaseasca 100 pana la sfarsitul anului”, a adaugat Rice.

Clientii pot imprumuta initial de la 400 la 1.500 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. Clientii existenti pot solicita credite mai mari, de pana la 2.500 de lei, cu o perioada maxima de rambursare de 52 de saptamani.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, la domiciliul clientului. Creditele sunt acordate fara giranti in termen de 48 de ore de catre reprezentantii companiei, care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele si daca sunt solicitati, pentru a acorda noi credite.

Serviciile Provident sunt disponibile in prezent in peste 30 de orase din sudul, centrul si estul tarii.

Provident Financial Romania este parte a grupului britanic International Personal Finance, ce are peste 5.000 de angajati care lucreaza impreuna cu aproximativ 28.000 de reprezentanti in 7 tari pe doua continente.