- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Surpriza din batoanele KitKat! Vei fi șocat când vei afla din ce sunt făcute!

23 Oct, 18:00 • Cornel Ghimeșan
Te-ai întrebat vreodată ce este în interiorul batoanelor KitKat, unele dintre cele mai iubite dulciuri de pe piață? Se pare că un YouTuber popular și-a pus această întrebare, iar ceea ce a descoperit este de-a dreptul surprinzător!
Surpriza din batoanele KitKat! Vei fi șocat când vei afla din ce sunt făcute!

Cu toții am pățit să ne fie extrem de poftă de ceva dulce și să dăm o fugă până la magazinul din colț pentru o gustărică rapidă. Nu o singură dată KitKat-ul a fost salvarea noastră într-o situație de acest fel. Este drept că aceste batoane de ciocolată sunt delicioase, dar oare câți dintre noi s-au întrebat ce este în interiorul lor? Se pare că YouTuber-ul Zack D. Films și-a pus această și a “cercetat subiectul”, iar ceea ce a descoperit a fost uimitor!

Alte articole: Produse ieftine apărute joi în toate hipermaket-urile Lidl România. Prețurile încep de la 6,99 lei

Să începem cu începutul, Tableta de ciocolată Nestlé a fost introdusă pentru prima dată în 1935 și milioane de oameni își amintesc că au mâncat una ca răsfăț în cutia de prânz la școală sau că au mâncat una pentru a se relaxa după o tură lungă la serviciu. Surprinzător este însă ce conțin batoanele de ciocolată.

Ce este în batoanele KitKat?

Surpriza din batoanele KitKat! Vei fi șocat când vei afla din ce sunt făcute!
Surpriza din batoanele KitKat! Vei fi șocat când vei afla din ce sunt făcute!

YouTuber Zack D. Films a postat săptămâna trecută un videoclip despre produs, intitulat „The Inside Of Kit Kat Are Not What You Think”, în care le-a explicar urmăritorilor că napolitana din interiorul ciocolatei este de fapt făcută din alte KitKat-uri aruncate care au fost rupte în timpul procesului de fabricație.


În loc să arunce batoanele inutilizabile, compania le zdrobește și le folosește pentru a face mai multe napolitane – contribuind astfel la reducerea producției de deșeuri a Nestlé.

 „Ei (Nestlé) pretind că este doar o napolitană crocantă. Dar ceea ce au folosit de fapt pentru a o face ar putea să vă surprindă. Unele KitKat-uri se rup în timp ce sunt fabricate și, în loc să le arunce, compania le zdrobește și le adaugă zahăr. Asta este ceea ce se află în interiorul batoanelor KitKat – este literalmente KitKat zdrobit.”, explica YouTuber-ul

Videoclipul a strâns deja peste 6 milioane de vizualizări și a lăsat oamenii cu gura căscată – mulți dintre ei spunând că nu aveau nici o idee despre cum se fabrică KitKat.

„Nu se poate ca un KitKat să fie în interiorul unui KitKat, nu m-aș fi gândit niciodată!” În timp ce altul a adăugat: „Acest lucru duce reciclarea la un alt nivel”, scria unul dintre urmăritori

Citește și: Zeci de mii de cutii Panadol Baby ce conțineau substanțe periculoase, vândute în România! Gigantul farma GSK vindea copiilor români sirop cu substanțe INTERZISE în toată Europa

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult