- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Uniqa Asigurari incepe promovarea noului brand pe 11 mai

05 May, 17:38 • adrian.mihaltianu
Uniqa Asigurari (fosta Unita) va demara in perioada 11 mai - 1 iulie promovarea rebranding-ului, pentru a face cunoscuta schimbarea de imagine a companiei si integrarea in grupul Uniqa, au anuntat marti reprezentantii societatii.
Uniqa Asigurari incepe promovarea noului brand pe 11 mai

Aceastia nu au facut publica valoarea campaniei, gestionata de agentia Graffiti BBDO.

„Campania media se deruleaza pe TV, OOH (out of home), radio, print si Internet”, a precizat Gabriela Rusu, director de marketing pe pietele emergente in cadrul Uniqa International.

Totodata, se va face schimbarea semnalisticii si sediilor Unita, interior si exterior, cu noile semne Uniqa Asigurari.

Uniqa va lua masuri legale pentru retragerea numelui din sigla Astra

Grupul Uniqa va lua masuri legale daca Astra nu va renunta la brandul Uniqa din sigla companiei, a declarat marti Andreas Brandstetter, membru al board-ului Uniqa Group Austria.

„Nu pot exista doua branduri Uniqa pe piata din Romania. Daca Astra nu vrea excluderea Uniqa din sigla, vom alege o cale legala”, a precizat Brandstetter.

Acesta a mentionat ca in urma cu un an a incercat sa creasca procentajul de 27% detinut din Astra Asigurari, insa negocierile au esuat.

„Acum ne gandim ce sa facem cu cei 27%, avem in vedere chiar si vanzarea lor”, a spus reprezentantul Uniqa.

In 2005, Uniqa a cumparat un pachet de 27% din actiunile Astra Asigurari pentru 10 milioane euro, restul actiunilor fiind detinute de grupul Nova Trade, controlat de Dan Adamescu.

In toamna anului trecut, Uniqa a finalizat preluarea unui alt asigurator din Romania – Unita, de la Vienna Insurance Group, ce a devenit Uniqa Asigurari.