- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Altex are un nou director financiar

02 Jul, 10:58 • emanuel.ceciu
Retailerul IT, electronice si electrocasnice Altex Romania a numit-o pe Nicoleta Reitu in functia de director financiar, aceasta inlocuind-o pe Alina Bulgariu, care a parasit compania toamna trecuta, a anuntat joi Altex.
Altex are un nou director financiar

In perioada dintre plecarea lui Bulgariu si venirea noului CFO, functia de conducere pe sectorul financiar al companiei a fost detinuta sub interimat. Oficialii Altex nu au dorit sa nominalizeze persoana sau persoanele care au detinut functia in acele luni.

„Nicoleta Reitu se alatura echipei Altex Romania intr-un moment important, iar experienta sa in domeniul financiar va aduce un plus de valoare in atingerea obiectivelor financiare pe care compania le vizeaza”, a declarat Dan Ostahie, presedinte al companiei.

Nicoleta Reitu are o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar, lucrand pe aceasta pozitie la Bayer SRL, compania locala a grupului german Bayer. Ea a mai detinut functia de director financiar pentru Fresenius Medical Care Romania SRL.

In cadrul companiei Bayer, Nicoleta Reitu a participat la preluarea diviziei de Consumer Care de la Hoffmann la Roche in 2005, si respectiv a Schering AG Rep Office in 2007, ca urmare a achizitiilor worldwide efectuate de grupul Bayer.

Nicoleta Reitu este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, si a unui program Executive MBA in 2007, program dezvoltat de Asebuss in parteneriat cu Kennesaw State University din SUA.

Prin noua pozitie aceasta va superviza direct echipa de specialisti ai diviziei financiare a grupului. Principalele sale atributii sunt legate de asigurarea unui management financiar performant.

Altex Romania este actionar majoritar in companiile Complet Electro Serv – compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul Altex mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.