- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Altex inaugureaza la Cluj un nou magazin, cu investitii minime

27 Aug, 14:09 • emanuel.ceciu
Altex, cel mai mare retailer de produse electronice, electrocasnice si IT din Romania, a inaugurat un nou magazin la Cluj Napoca, acesta avand o suprafata de 1.100 de metri patrati. Investitia in magazin nu a fost facuta publica.
Altex inaugureaza la Cluj un nou magazin, cu investitii minime

„Noul magazin a insemnat crearea de noi locuri de munca iar costurile de investitii necesare deschiderii, asemenea tuturor celorlalte costuri ale companiei, au fost optimizate in aceasta perioada. Putem spune ca nu am avut un cost de investitie in cazul acestui nou magazin, contand pe preluarea unui spatiu deja amenajat”, a declarat Cristian Moanta, director marketing si vanzari al Altex.

Deschiderea noului magazin se face in cadrul unei colaborari Altex Romania – Billa. Parteneriatul dintre cele doua companii a inceput in urma cu cativa ani, acestea dezvoltand proiecte comune si in orase precum Craiova, Ploiesti, Galati.

Altex Romania este prezent in municipiul Cluj Napoca prin magazinele Altex Iulius Mall, Altex Galeria Real, Media Galaxy Polus si prin magazinul recent inaugurat.

Principalii concurenti ai Altex sunt Domo, Flamingo, precum si Depozitul de Calculatoare sau eMag.