- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

ARA Software a realizat venituri de 2,5 mil. euro la 9 luni

14 Nov, 10:51 • emanuel.ceciu
Grupul de firme autohton ARA Software a inregistrat in primele 9 luni ale anului curent afaceri de 2,5 mil. euro, dupa ce in 2007 a realizat circa 2,6 mil. euro, au declarat pentru DailyBusiness.ro oficialii companiei.
ARA Software a realizat venituri de 2,5 mil. euro la 9 luni

Anul trecut, grupul ce se ocupa cu implementarea sistemelor informatice in domeniul public a inregistrat un profit net de circa 250.000 euro, conform Ministerului de Finante.

Grupul este infiintat in urma cu 7 ani, avand in prezent o echipa de peste 60 de oameni in domeniul IT/software ce a dezvoltat proiecte pentru companii precum BCR Asigurari, Consiliul Judetean Arges sau Apa canal 2000 Pitesti.

Cea mai importanta implementare a grupului este cea din cadrul Consiliului Judetean Arges, implementare ce este considerata a fi unul dintre cele mai mari proiecte IT din administratia publica locala din Romania, avand in acest moment peste 1000 de utilizatori in 120 de administratii publice locale.

Solutia DAVA a fost creata pentru a imbunatati comunicarea si controlul documentelor sau situatiilor financiar contabile si administrative. Pentru gestiunea proiectelor sau contractelor, software-ul integreaza in prezent mai multe module privind aplicatii financiar-contabile.

„Contractul cu Consiliul Judetean Arges se deruleaza pe o perioada de 20 de ani si este un contract de parteneriat public privat, ce se caracterizeaza prin investiti comune din ambele parti”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Rodica Lazar, director general al companiei.

„investitia Consiliului Judetean a fost in crearea infarstructurii hardware si de comunicatii, iar investitia partenerului privat ARA Software a constat in sisteme software care vor fi livrate la terminarea contractului”, a mai spus Rodica Lazar.

Oficialii companiei nu au precizat la cat se ridica valoarea contractului.