- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

BitDefender are sperante mari de la un parteneriat incheiat cu Domo

10 Jul, 10:43 • emanuel.ceciu
Producatorul autohton de solutii de securitate BitDefender a incheiat cu Domo un parteneriat pentru a distribui in cele 70 de magazine ale retailerului produsele antivirale, intr-un parteneriat pe care oficialii BitDefender l-au numit "cel mai promitator din punct de vedere al vanzarilor".
BitDefender are sperante mari de la un parteneriat incheiat cu Domo

„Desi Twister, un alt partener al nostru, are cea mai dezvoltata retea de magazine – 100 -, parteneriatul cu Domo este cel mai promitator din punct de vedere al vanzarilor”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Razvan Valceanu, country manager al companiei.

Domo are in prezent 132 de magazine in tara, acestea acoperind o suprafata totala de peste 75.000 de metri patrati.

Valceanu a subliniat ca acest contract va ajuta compania sa isi atinga obiectivul pe anul acesta, si anume cresterea cifrei de afaceri cu 30% fata de anul precedent.

La finele lui 2008, BitDefender a semnat un parteneriat cu hipermarketul Carrefour, care distribuie solutiile consumer BitDefender in 18 magazine. In retail, produsele BitDefender mai sunt comercializate de Altex, Metro, Real, Auchan, Depozitul de Calculatoare, Twister. BitDefender vrea sa isi majoreze cota de la 40% la 45% pe o piata estimata de oficialii companiei la 8-9 mil. euro pe anul in curs.