- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

BitDefender si CG&GC au reinnoit pe un an parteneriatul de asistenta tehnica

06 Aug, 15:10 • emanuel.ceciu
BitDefender, cel mai mare producator autohton de solutii de securitate, si CG&GC, una dintre cele mai mari companii romanesti integratoare de solutii informatice, si-au reinnoit pe urmatorul an parteneriatul pentru asigurarea serviciilor de asistenta tehnica pentru toate produsele aflate in portofoliul BitDefender, intr-un contract de ordinul zecilor de mii de euro, au declarat pentru DailyBusiness.ro oficialii BitDefender.
BitDefender si CG&GC au reinnoit pe un an parteneriatul de asistenta tehnica

Parteneriatul initial a fost semnat in 2004 si ar fi urmat sa expire, daca nu ar mai fi fost prelungit.

„Acest contract implica exclusiv asistenta tehnica din partea CG&GC la nivelul intregii tari pentru toate produsele aflate in portofoliul BitDefender. Valoarea contractului este de cateva zeci de mii de euro”, a declarat Razvan Valceanu, country manager al BitDefender, fara sa ofere amanunte suplimentare.

BitDefender este prezenta pe piata autohtona din 2001, acoperind circa 40% dintr-o piata estimata la nivelul anului curent la circa 8-9 mil. euro.

CG&GC Intelligent Technology S.A. este prezenta de 19 ani pe piata IT&C din Romania, printre clientii acesteia numarandu-se Toshiba, Lexmark, HP sau Vodafone.