- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Boom a atras in retea 10 site-uri, fostul director de vanzari contraataca la Intact

10 Oct, 11:53 • andra.gheorghe
Agentia de publicitate Boom a adaugat 10 site-uri noi in portofoliu, printre care Metropotam.ro si cateva site-uri dedicate fanilor fotbalului, a anuntat compania. Pe de alta parte, Magdalena Zander, fostul director de vanzari, va lansa foarte curand o divizie interactiva la Intact.
Boom a atras in retea 10 site-uri, fostul director de vanzari contraataca la Intact

Lista completa de site-uri care au intrat in portofoliul Boom este disponibila pe blogul Boom.

Fostul director de vanzari al Boom, Magda Zander, a confirmat pe blogul sau informatia conform careia a parasit compania pentru o pozitie in cadrul trustului Intact. Acum doua zile, ea spusese ca va parasi Boom si ca are mai multe oferte, dar ca inca nu a facut nicio alegere.

Contactata de catre DailyBusiness, Zander a spus ca noua agentie Intact Interactiv isi va incepe activitatea la jumatatea acestei luni. Din echipa vor face parte Gabriel Boaca si Maria Cocris, fostii sai colegi de la Boom. Ea nu a confirmat planurile de vanzari si nu a dat detalii despre ce site-uri vor fi „vandute” de echipa sa.

Conform unor surse citate de AdPlayers.ro, Zander are planuri mari cu noua agentie: vanzari de pana la 4 milioane de euro in 2009, volum ce ar acoperi circa 15-20% din piata.

In portofoliul Intact se afla site-uri precum GSP, Jurnalul, Saptamana Financiara, Financiarul.