- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

\”Bucurestenismele\” RCS&RDS nu merg la Bratislava: Slovacii nu sunt de acord cu cablurile atarnate pe stalpi

26 May, 17:58 • emanuel.ceciu
Filiala din Slovacia a companiei romanesti de cablu RCS&RDS se confrunta cu o problema neasteptata in Bratislava - populatia este nemultumita, concurentul UPC a dat in judecata filiala locala a operatorului roman, iar aceasta a si pierdut un proces. Motivul? Cablurile atarnate in dezordine deasupra trotuarelor.
\Bucurestenismele\ RCS&RDS nu merg la Bratislava: Slovacii nu sunt de acord cu cablurile atarnate pe stalpi

RCS&RDS a intrat pe piata slovaca acum trei luni, fiind initial primita cu entuziasm de catre populatie in special datorita preturilor bune, scrie Subiectiv.ro, care citeaza presa slovaca.

Digi Slovakia s-a pus imediat pe treaba si, dupa modelul autohton, nu au intarziat sa apara cabluri pe cerul odata liber al capitalei slovace. Reactiile negative nu au intarziat sa apara. Concurentul direct, UPC, a dat in judecata Digi Slovakia gasind sprijin la autoritatile locale care considera ca practicile filialei companiei romanesti nu sunt acceptabile. Reprezentantii filialei din Slovacia a UPC nu isi ascunde dezaprobarea – „Digi Slovakia creeaza o epidemie de cabluri, consecintele acestora le putem vedea si in alte orase. Acestea se intind deasupra strazilor, cladirilor, copacilor, deasupra copiilor care se joaca”.

Mai departe de acest razboi intre companii si stat, si poate ceea ce este cel mai important, este oprobriul populatiei – oamenii spun ca „nu vrem sa bucurestenizam Bratislava”, mai scrie Subiectiv.ro.