- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cartele pre-pay Cosmote cu credit de 48 de euro, impartite la metrou

09 Jul, 18:27 • emanuel.ceciu
Doua tinere imparteau vineri trecatorilor care ieseau de la metrou, la Piata Unirii din Bucuresti, cartele pre-pay Cosmote care ofera un credit in retea de 48 de euro timp de 48 de luni. Conform companiei, actiunea nu apartine Cosmote, ci unui distribuitor.
Cartele pre-pay Cosmote cu credit de 48 de euro, impartite la metrou

„A fost o actiune locala, punctuala, a unui distribuitor, cu scopul de a sprijini vanzarile magazinelor din zona”, au declarat oficialii Cosmote Romania care nu au oferit niciun fel de amanunte privind campania.

Cartela Bonus 48 nu are credit initial. Pentru a activa cartela aceasta trebuie incarcata cu minim 3 euro. Odata activata, utilizatorul primeste valoarea creditului incarcat plus primul bonus lunar de 1 euro. Pentru a beneficia de urmatoarele 47 de bonusuri lunare de 1 euro, cartela trebuie sa fie in perioada de valabilitate. In functie de valoarea incarcata, perioada aceasta este de minim 2 luni.

Faptul ca aceste cartele au fost impartite pe o zona restransa si de catre un distribuitor al companiei este neobisnuit. De obicei actiunile vizeaza suprafete mai mari si implica direct operatorii.

Una dintre cele mai active companii care se implica in astfel de actiuni este Orange Romania, care chiar saptamana trecuta „a iesit pe strada” pentru a imparti trecatorilor cartele prepay cu credit de 4 euro.

Spre deosebire de actiunea Cosmote, dar si alte campanii similare, in promotia Orange s-a renuntat la necesitatea unei reincarcari initiale realizate de potentialul client pentru activarea cartelei SIM. Cartela SIM este activata printr-un sms gratuit, iar in cateva minute potentialul client Orange poate deja sa utilizeze minutele oferite in retea.

Atat Orange cat si Vodafone si Cosmote sunt reticente in a oferi informatii amanuntite despre aceste campanii, insa operatorii impart cartele gratuite atat in magazine cat si la concerte sau pe litoral.