- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Catalin Butolo, marketing manager-ul K-Tech Electronics, a parasit compania

12 May, 12:41 • emanuel.ceciu
Catalin Butolo, marketing manager-ul retailerului autohton de IT&C K-Tech Electronics, a parasit dupa 5 ani compania care, conform unor surse din piata, urmeaza sa intre in insolventa.
Catalin Butolo, marketing manager-ul K-Tech Electronics, a parasit compania

Butolo ocupa in prezent functia de director de proiect in cadrul organizatiei de colectare a deseurilor electronice si electrocasnice Eco Tic..

„Am parasit K-Tech in aprilie, mi-am luat concediu cateva saptamani si apoi, de pe 1 mai, am venit la Eco Tic. In prezent sunt director de proiecte in cadrul organizatiei. Motivele plecarii mele de la K-Tech nu sunt relevante, pur si simplu am decis sa plec”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Catalin Butolo.

Mai multe surse din piata, inclusiv parteneri ai K-Tech Electronics, precum BitDefender, au confirmat faptul ca retailerul autohton „are probleme mari” si ca mai multi angajati ai acestuia au plecat la alte companii.

Catalin Butolo nu a dorit sa comenteze informatiile ce circula in piata privind problemele K-Tech Electronics si nici daca alti colegi de-ai lui din conducerea firmei au parasit compania in ultimul timp.

„De circa 4 saptamani nu mai am legatura cu K-Tech Electronics. Scopul meu acum este sa ajut la indeplinirea obiectivelor Eco Tic pe anul acesta, in principal colectarea a peste 10.500 tone de deseuri electronice din piata pe anul 2009, mai mult cu 15% decat cantitatea colectata anul trecut”, a spus Butolo.

Organizatia Eco Tic are 10 angajati.