- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

CEO Zapp: Au fost atatea zvonuri in ultimii 8 ani, incat realitatea e mai putin inspaimantatoare pentru angajatii nostri

03 Sep, 00:01 • mihaela.tudorancea
Cei circa 600 angajati ai Zapp au inteles ca achizitia companiei de catre Cosmote este o miscare strategica pe piata si ca lor li se deschid multe oportunitati profesionale, a declarat pentru DailyBusiness.ro Chris Bataillard, CEO Telemobil, compania care opereaza brandul Zapp in Romania.
CEO Zapp: Au fost atatea zvonuri in ultimii 8 ani, incat realitatea e mai putin inspaimantatoare pentru angajatii nostri

„Au fost atatea zvonuri in ultimii 8 ani ca deja realitatea e mai putin inspaimantatoare decat zvonurile pentru angajatii nostri. Si toata lumea a inteles ca este o tranzactie care are logica si ca exista si pentru ei multe oportunitati. Cele doua companii se completeaza reciproc. Zapp e axat pe date si pe business, iar Cosmote e axat mai mult pe retail si voce„, a explicat Bataillard.

Acesta a precizat ca nu stie inca ce se va intampla dupa finalizarea tranzactiei in ceea ce priveste top managementul Zapp. „Stiu doar ca, probabil, pentru o perioada de timp, cele doua companii vor trebui sa mearga in paralel si sa colaboreze indeaproape. Noi suntem o companie foarte eficienta, si nu va fi foarte greu sa ne integram, pentru ca suntem specializati”, a precizat CEO-ul Telemobil.

Operatorul Cosmote, detinut de grupul elen OTE, a achizitionat 100% din Telemobil la finele lunii iunie, dupa o tranzactie de 207 mil. euro.

Consiliul Concurentei urmeaza sa decida in urmatoarele saptamani daca achizitia realizata de catre Cosmote a Telemobil este corecta din punct de vedere concurential.