- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Compania de distributie IT Asbis are un nou director general

24 Jun, 11:48 • mihaela.tudorancea
Compania Asbis, unul dintre principalii jucatori pe piata de distributie IT din Romania, a numit-o in functia de director general pe Monica Aluas, fost director de vanzari in cadrul companiei.
Compania de distributie IT Asbis are un nou director general

Aceasta l-a inlocuit in functia de director general pe Cristi Stroe. Compania nu a precizat motivele inlocuirii lui Stroe.

Noul sef al reprezentantei locale are ca prioritati principale cresterea competitivitatii si eficientizarea organizatiei.

„Ne propunem sa fim printre companiile de top din distributia IT din Romania, prin consolidarea pozitiei pentru brandurile existente si diversificarea produselor pe care le comercializam catre partenerii nostri”, a declarat Monica Aluas, director general Asbis Romania.

Monica Aluas are o experienta de 14 ani in domeniul distributiei IT, de-a lungul carierei sale a ocupat functii de conducere in cadrul mai multor companii, in ultimii patru anii fiind director de vanzari la Asbis Romania.

Noul director general este absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, a urmat mai multe cursuri de management si este in curs de obtinere a diplomei MBA.

Asbis Romania este subsidiara locala a grupului Asbis, distribuitor din domeniul tehnologiei informatiei, cu sediul in Cipru. Compania este specializata in distributia componentelor si perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum si de software.