- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Compania romano-olandeza ISDC a numit un nou CEO si-si propune dublarea business-ului in 3 ani

12 Jun, 12:58 • emanuel.ceciu
ISDC, companie olandeza furnizoare de servicii de outsourcing IT, cu un centru de dezvoltare in Cluj, l-a numit pe Eddy Vermeire ca director executiv al companiei, acesta urmand sa conduca echipa din Hilversum, Olanda, dar si pe cea din Cluj, unde compania este prezenta de 10 ani.
Compania romano-olandeza ISDC a numit un nou CEO si-si propune dublarea business-ului in 3 ani

Cor Geertsma, fostul CEO, va trece in Supervisory Board si, in plus, va avea responsabilitati specifice in zona de dezvoltare corporativa, mai precis administrarea parteneriatelor strategice si a networking-ului de business in Romania, conform ISDC.

„In 2008 am realizat afaceri de 7 mil. euro si dorim pastrarea acestei sume si anul acesta. Pana in 2012 insa urmarim dublarea veniturilor, la 14 mil. euro”, a declarat pentru DailyBusiness.ro un oficial al companiei.

Compania l-a mai numit in functia de director de vanzari si marketing pe Theo Punter, fiind responsabil de vanzarile companiei si de definirea si implementarea strategiilor de marketing cu scopul de a intra pe noi piete si a dezvolta activitatile companiei. Punter l-a inlocuit din functie pe Harmen Copos, care a preluat rolul de director de operatiuni.

Eddy Vermeire vine de la CyberCity3D, furnizor de solutii Geo-Web, companie unde a fost membru in consiliul de administratie, pe langa pozitia intermediara de director financiar. Inainte de aceasta, el a fost timp de patru ani membru al echipei executive Ordina, un furnizor de servicii ICT. A ocupat, totodata, rolul de director executiv timp de sase ani in cadrul companiei The VisionWeb si anterior, acelasi rol pentru PinkRocade Finance.

Theo Punter este partener in compania de consultanta strategica Future Footprints, unde este responsabil de dezvoltarea afacerii, atat ca fondator cat si ca partener in afacere. Punter a fondat compania Bartosz, furnizor de servicii ICT si, in 1996, The VisionWeb, pe care a dupa 10 ani a vandut-o catre Ordina.

„Prin extinderea echipei executive cu oameni ca Eddy Vermeire si Theo Punter, am reusit ca printr-o singura miscare sa aducem in interiorul companiei o noua forta de business pentru dezvoltarea in continuare a pozitiei ISDC atat pe piata olandeza cat si pe cea romaneasca. Outsourcing-ul de tip nearshore este, in situatia curenta a pietei, foarte interesant pentru companiile care valorizeaza si mai mult combinatia dintre expertiza flexibila si complexa si eficienta costurilor. Eddy si Theo au devenit, totodata, actionari in ISDC”, a declarat Cor Geertsma.

Compania olandeza ISDC a fost fondata in 1990, furnizand servicii de outsourcing IT pe piata europeana Din 1999, ISDC are propriul centru de dezvoltare in Romania pe tehnologiile Oracle, .NET si Java.

La ora actuala, ISDC are 160 de angajati, dintre care 140 sunt in centrul de dezvoltare din Cluj-Napoca. Obiectivul este ca pana in 2012 numarul angajatilor sa se dubleze.